Bemutatkozás Referenciák Kapcsolat
Bemutatkozás

  Cégünk elődje - a Klinker Bt - a magán tervezői tevékenység kibővítésére családi vállalkozásként alakult 1990-ben. Ezen időszakban tevékenységünket másodállásban végeztük, később ezt idővel felváltotta a főállású tervezés. A megbízások, illetve a megrendelői igények növekedése miatt 2000-ben kft. cégformává alakultunk, létszámunkat folyamatosan bővítettük a jelenlegi 7 főre.

  A megrendelői igényeknek, és a piaci elvárásoknak való megfelelés érdekében bevezettük a számítógéppel támogatott tervezést. Cégünk tevékenysége - a "családiházas" megbízások mellett - az ügyféli igényeket követve egyre inkább az ipari, kereskedelmi, mezőgazdasági jellegű feladatokra koncentrálódott, amely tendencia napjainkig is tart. A megrendelők részéről egyre erőteljesebben jelentkezett a komplex-terv készítésére való igény, így a társszakmák - többek között elektromos-, gépész-, statikus-tervező, kertépítész, stb. - alvállalkozóként történő bevonásával, generál-tervezési munkákat is vállalunk.

  A vevői megelégedettség javítása és az esetleges piacvesztés elkerülése érdekében 2002-ben minőségirányítási rendszert vezettünk be, amelyet évente auditálunk, így garantálva megrendelőinknek a folyamatos magas színvonalú szakmai munkavégzést, amely az ügyfelek elégedettsége alapján kerül meghatározásra.

  Munkáink túlnyomó részben meglévő, illetve új mezőgazdasági telepek, ipari-, kereskedelmi-, vendéglátó egységek, kistársasházak és családi házak terveinek elkészítése. Új tevékenységi területként bekapcsolódtunk természetvédelmi területen létesülő építmények - kilátók, pallóutak - tervezésébe is. A tervezésen túl elvégezzük az előzetes közmű és szakhatósági egyeztetéseket, közreműködünk a hatósági engedélyeztetési eljárás lebonyolításában, és vállaljuk tervezői költségvetések készítését.

  Hitvallásunk, hogy cégünk legjobb reklámja a megelégedett megrendelő.

Várjuk szíves megkeresésüket!


ügyvezető